Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Gaudirem de la Mercè (Segona Part)

2019 09 Merce2

I encara ens faltava el dia 24, el dia de la Mare de Déu de la Mercè. I com cada any, les nostres gralleres i tabalers es van unir a les altres colles de músics per despertar Barcelona en el seu dia gran. Aquest any, moltes membres de la colla van seguir la cercavila pels carrers, fent un vol de 4 davant del Bar del Pi, que sempre ens ofereix un bon esmorzar per seguir agafant forces per la diada que tenim per endavant; i col·laborant en la pinya del pilar de 4 dels Castellers de Barcelona.

Un altre cop a Sant Jaume vam fer dos avets per iniciar el Seguici de Mercè d'anada a Ofici, on també vam fer pilars i quàdrigues. Un cop a la plaça de la Mercè (després de la missa) vam fer una escala de 8 alhora que les colles castelleres de la Ciutat feien pilar en honor a la Patrona.
De tornada a Sant Jaume, seguint les autoritats i el Seguici, vam fer diverses figures, entrant a plaça amb pilars i quàdriga coronada.

 

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política