Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Gaudirem de la Mercè (Primera Part)

2019 09 Merce3

Amb aquest crit de guerra, els Falcons de Barcelona ens preparàvem per a la nostra festa major, les festes de la Mercè.
I creieu què ho hem fet?
Divendres 20 va començar el repte. Per primera vegada, participàvem en el Seguici Inaugural, el tret de sortida des del Palau de la Virreina de la part festiva. Una cercavila per Les Rambles cap a la Plaça Sant Jaume on vam poder fer pilars caminats, quàdrigues i una preciosa escala caminada per pujar el carrer Ferran.
Sortir de l'Ajuntament per començar el Toc d'Inici després del pregó sempre és un moment vibrant. Amb pilars de 3 i de 2, vam caminar fins a ocupar el nostre lloc a la plaça, acompanyats sempre dels Ministrils del Camí Ral.
I quan el Bou de Barcelona es disposa a fer el seu ball, els falconers i falconeres que faran el Trèvol es miren, se somriuen i es desitgen sort. Deixen els nervis abaix de l'escenari i pugen amb pas ferm per mostrar a Barcelona una figura especial.
Quan obren les aletes de les piràmides i del pilar, la plaça esclata en un gran aplaudiment, que no sabem com, es veu superat quan les 3 membres del pilar obren els braços i gira sostingut únicament per l'equilibri de les seves components.
Per acabar, amb el ball de gegants que dóna per finalitzat el Toc d'Inici, nosaltres vam fer una escala de 8 a la cantonada amb el carrer Ciutat. I un altre cop amb pilars, marxem de Sant Jaume per finalitzar el primer dia de la festa major.

Diumenge 22 és el nostre dia gran, el Matí Falconer.

Els Falcons de Vilanova i la Geltrú van ser la colla convidada aquest any per compartir amb nosaltres la Mercè.

Vam començar l'actuació a Plaça Nova on vam fer la doble escala de 6 amb pilar de 3 al mig, pira 5x5 i pous escapçats.

Amb una petita cercavila pujant el carrer del Bisbe on vam fer quàdrigues, vam arribar a Sant Jaume. Per entrar a plaça vam presentar l'escala quadrigada i caminada (dues escales caminades amb pilar al mig, i caminat!).
Després de veure i viure la fantàstica actuació de les de Vilanova, vam iniciar la nostra actuació.

A l'escenari vam fer:

* dues pires 5x4
* serra amb dos pilars de 3
* vol de 5 i dos vols de 4
* dos avets
* 3 planxes amb pilars de 3
* escala de 9
* pilar de 4 amb pinya.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política