Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Diada Nacional De Catalunya'19

Tot i la tempesta que va caure durant el matí a Barcelona, no ens vam quedar a casa i puntualment a les 8 h, la colla ja érem a la Ronda de Sant Pere, agafant lloc per a poder fer l'ofrena floral al monument de Rafel de Casanovas. Davant la gran afluència de diferents entitats, no vam poder fer-la fins a quasi les 10.30 h.

Diada Catalunya2

Amb dues quadrigues i quatre pilars de 3, vam entrar a la cantonada del monument, en mig dels aplaudiments dels ciutadans i ciutadanes que eren al carrer. Just davant del monument vam fer una escala de 8 acompanyada de la música del nostre grup de gralleres i tabalers. Per finalitzar vam fer un pilar de 3 i un de dos per a poder col·locar les flors als peus de l'escultura.

Però el matí encara no havia acabat. Amenitzats per la música de les gralles, vam baixar cap al Born, per arribar al Fossar de les Moreres. Allà vam fer dos vols de 4 i dos de 3, seguits de 4 pilars de 3 que van desplegats faixes vermelles simulant la Senyera, amb semiserres amb estelades.

En aquell moment, dues de les nostres falconeres van oferir el ram, lligant-lo a la base del peveter de la plaça on no s'enterra cap traïdor.

A la tarda, els Falcons estàvem convocats a participar en la manifestació de l'ANC i el lloc de trobada va ser al tram 23, davant de la Universitat central. Sota crits d'Independència i de solidaritat amb els presos i les preses polítiques, vam fer diferents figures (vols, escala, piràmides, pires...) lluint estelades i missatges contra la repressió.

Una jornada llarga on vam tornar a mostrar el nostre compromís amb Catalunya i amb la cultura. Un 11 de setembre que formarà part de la nostra memòria.

 

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política