Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Falcons de Barcelona a la 430a Festa Major de Sant Roc de la Plaça Nova

2019 08 15 Sant Roc1Fent una parada a les vacances estiuenques, el dijous 15 d'agost la Plaça Nova va acollir els Falcons de Barcelona en una actuació dins la seva 430a Festa Major de Sant Roc, i un any més.

Després d'estar tot el dia pendents del temps, i amb molt públic present, vam entrar a plaça amb una escala caminada i dos pilars de tres.

Per iniciar la nostra actuació al petit escenari al costat del carrer del Bisbe, vam fer una serra de set puntes amb pilar de tres. Tot seguit vam muntar una pira 5x4 per continuar amb dos vols de quatre i un de tres, un avet de vuit, dues planxes i un ventilador, cinc piràmides de tres, per acabar amb una escala de set amb dues puntes.

Tot un plaer poder participar en una de les Festes Majors més antigues de la Ciutat. I moltes gràcies als companys i companyes dels Gegants de la Plaça Nova per convidar-nos a gaudir la festa des de dins! Visca Sant Roc!

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política