Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

3a Diada Adifolk a Perpinyà

2019 07 13 Perpinya1El passat 13 de juliol vam participar de la 3a Diada Adifolk a Perpinyà, jornada destinada a mostrar i celebrar la cultura catalana a la Catalunya nord.
Després d’un viatge de més de 3 hores, a les 13h vam arribar a Perpinyà i vam gaudir d’un dinar de germanor amb les altres colles de falcons convidades (Falcons de Piera, Falcons de Vilanova i la Geltrú, Falcons de Vallbona d’Anoia i Falcons de Salanca). A les 17h, després de la recepció oficial, ja estàvem preparades davant de l’ajuntament per a la cercavila i posterior actuació a plaça.
Vàrem començar amb una serra de 4 puntes amb pilar de 3 al mig, tot seguit vam realitzar quatre vols de 3 i dos vols de 4 i tres piràmides de 3 i una de 4. Per entrar a plaça vam realitzar una escala caminada de 4, seguida d’una pira 5x4, tres planxes i un avet de 8. Per acabar, totes les colles vam realitzar una figura conjuntament anomenada “El mont Falconer”, que consistia en 5 escales (de 7 en el nostre cas) unides per pilars de 3.
En acabar l'actuació ens van oferir un pic-nic per sopar i vam posar rumb cap a Barcelona.

                   

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política