Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Cap de setmana complet amb Falcons de Barcelona

2019 06 16 FM Besos Maresme 25Molts cops, els caps de setmana falconers comencen en divendres. Com aquesta setmana!

Divendres a la tarda vam volar pel barri que acull la nostra seu social. El carrer de Sant Pere més Baix organitzava la Fira al Carrer. Els comerciants van treure les seves botigues al carrer i ens va agradar d'allò més fer una cercavila entre les parades que ens oferien menjar, roba, bijuteria i moltes altres coses.

Acompanyades de les nostres músiques, vam fer diferents figures, algunes caminades (pilars, quadrigues) i altres estàtiques (vols, avets, pires, escales).

Vam repetir la cercavila durant el dissabte el matí, on gràcies a la proximitat del mercat i essent un carrer comercial hi havia molta concurrència entre les veïnes i visitants.

Esperem poder seguir participant amb la Unió de Botiguers de Sant Pere més Baix i desitgem que la iniciativa de la Fira al Carrer segueixi sent tot un èxit.

I diumenge no vam parar. Durant el matí, les nostres gralleres i tabaleres vam participar en la IX matinades de grallers i timbalers de Cornellà, amb motiu de Corpus.

Iniciant a la plaça de l'Ajuntament i amb els grups de música dels Castellers de Cornellà, Gegants de Cornellà i l'Agrupa de Cornellà, juntament amb la resta de convidats, vam recórrer els carrers del centre de la ciutat.

I a la tarda vam participar en la III Trobada Gegantera Besòs i Maresme, amb una actuació prèvia a la cercavila i ballada dels gegants.

A la cruïlla de Gran Via amb la Rambla Prim vam fer:

- quadriga coronada amb 2 pilars de 3
- Serra de 4 puntes amb un pilar de 3
- Avet de 8
- Dues planxes amb un ventilador
- Lleons
- 2 vols de 3 amb un de 3 coronat
- Escala de 6 amb 2 puntes

Un cap de setmana ben complet on hem pogut gaudir de la nostra ciutat i preparat-nos pel cap de setmana vinent amb la nostra participació en el seguici festiu de Corpus.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política