Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Matinades a Santa Eulàlia (L'Hospitalet), FM Barri El Parc i la Llacuna i Caminada per la Pau

2019 06 02 FM Llacuna i Marxa Pau 10La jornada de dissabte 1 de juny els nostres músics van anar al barri de Santa Eulàlia (L´Hospitalet) a participar a les Matinades gralleres i la despertada trabucaire pels carrers del barri acompanyats d'altres colles. 

Diumenge, 2 de juny, va estar un matí atrafegat.

A les 11:00 ja estàvem a la placeta de la carretera antiga de Mataró i a les 11:30 començàvem l'actuació entrant a plaça amb quadrigues, una d'elles coronada, per seguir amb una serra amb pilar de tres, tot seguit vam fer un avet de vuit i dues pires 4x4, l'actuació va continuar amb tres vols de tres i un de quatre, amb dues planxes amb ventilador i acabant amb una escala de 9.

Un cop acabada l'actuació, gran part de la Colla es va dirigir cap a l'Arc de Triomf, on es portava a terme la 2a Caminada per la Pau, en acabar la Colla Jove de Barcelona va aixecar dos pilars de 4 i Falcons de Barcelona una pira 5x4 amb la música de Queen "Show must go on". Va ser un acte molt emotiu, del que vam estar orgullosos de participar.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política