Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Participem en la Nit del Tararot de Tàrrega i actuem al Tibidabo

2019 05 11 La Nit del Tararot Tarrega 2La Nit del Tararot és un espectacle on tot Tàrrega surt al carrer per viure i veure la disputa entre dos barris de la ciutat. I enguany, els Falcons de Barcelona hem estat convidats a participar.

Dins del transcurs de la festa, i acompanyant la imatgeria targarina i catalana que participàvem al Tararot, vam fer una pira 4x4 acompanyada d'un pilar de dos i un pilar de 3 que pujaven una urna il·luminada de les votacions de l'1 d'octubre de 2017; 2 vols de 3 i 2 vols de 3 coronats a l'escenari i una escala de 7 al bell mig de la plaça Major.

L'endemà al matí, vam agafar l'autocar que ens va dur al Parc d'atraccions del Tibidabo, per participar un any més a la jornada castellera, juntament amb els Castellers de la Il·lusió, els Castellers de Sant Adrià, els Castellers del Prat del Llobregat i els Castellers de Sarrià.

Vam començar la nostra actuació entrant a la plaça dels Somnis amb una nova figura de la colla: una escala quadrigada, o una escala caminada on les puntes són quàdriques.

Seguidament vam fer:
- Serra de 6 puntes amb pilar de 3
- Pira 5x4 acompanyada de dues pires 2x2
- Dos vols de 3 i dos vols de 4
- Lleons
- Dos avets de 6
- Planxes
- Escala de 8


Un cap de setmana on vam gaudir, a part de les actuacions, de molts moments de convivència falconera. I ara ens toca agafar forces pels propers caps de setmana, on tindrem molta activitat falconera.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política