Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

VIII Cercavila de Cultura Popular del Clot-Camp de l’Arpa

2019 05 04 Cercavila Primavera Clot3El dissabte dia 4 de maig vam fer la nostra actuació a la Cercavila de les festes de primavera del Clot-Camp de l’Arpa amb les entitats culturals d'aquest barri: Esbart Sant Jordi, Castellers de Barcelona, Ball de Bastons del Clot, Gegants del Clot, Gegants de Sant Josep de Calassanç, Diables del Clot.
Vam començar reunint-nos tots a la plaça can Robacols, on les colles van fer el seu lluïment. Falcons de Barcelona vam iniciar l’actuació amb una escala caminada seguida d’una serra i 2 vols de tres i un de quatre. Acte seguit van començar la cercavila baixant pel carrer Rogent, on vam fer quadrigues i pilars de tres caminat. A les dues parades vam muntar 5 piràmides (2 de tres i 3 de dos) i dos pires 4 per 3.
La Cercavila va acabar a la Plaça del Mercat del Clot, on vam fer dos avets i dues planxes amb un ventilador. Per posar el punt final, totes les colles vam fer un ball de germanor on vam aixecar una escala de set.

                                                              

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política