Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Festes de la Sagrada Familia 2019

2019 04 28 Sagrada Familia1El diumenge 28 d'abril s'ha celebrat la XXXI Trobada Gegantera de la Sagrada Família, en el marc de les Festes del barri de la Sagrada Família i els Falcons de Barcelona hem gaudit d'una jornada ben completa pels carrers del barri.
Les nostres gralleres i tabalers, acompanyats d'un bon gruix de falconeres, han participat en les matinades organitzades per Fal·lera Gegantera Sagrada Família. 

Havent agafat forces, i amb permís dels núvols que amenaçaven pluja, hem iniciat la nostra participació amb dues figures al pati de la Damm.

Hem fet:
- serra amb un pilar de 3,
- 2 vols de 4 i un vol de 3,
- 2 avets de 7.

Tot seguit ens hem unit a la cercavila on hem fet quadrigues i quadriga coronada. Al llarg del recorregut hem fet diferents pilars i quadrigues, unes de les nostres figures caminades.
A la parada que hem fet per gaudir dels balls de les colles geganteres, la nostra colla ha fet:

- Lleons
- 2 vols de 4 i 2 vols de 3
- Escala de 7
- 2 planxes amb 2 ventiladors

Seguim la cercavila i baixem per l'Avinguda Gaudí per arribar al punt final del recorregut, davant la façana del Naixement de la Basílica de la Sagrada Família. Per entrar a la Plaça fem una escala caminada i rematem la nostra actuació amb una pira 5x4 i dues pires petites.
Un matí on hem recorregut els carrers del barri de l'associació amfitriona, fruint d'una trobada amb molt d'èxit.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política