Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Festes de Sant Josep Oriol 2019

El barri del Pi ha estat de Festa Major. Del 16 al 24 de Març, es va celebrar la festivitat del patró, Sant Josep Oriol, i els Falcons de Barcelona no vam faltar a la nostra cita.
El diumenge 24, els nostres grallers i tabalers, acompanyats de moltes membres de la colla i d'altres agrupacions musicals, van participar en les matinades per despertar al veïnat, preparant-se per la festa. Un petit recorregut pels carrerons més significatius del barri i fent les parades pertinents (a la xurreria del carrer Banys Nous, al carrer Portaferrissa i a la plaça Sant Josep Oriol), ens va portar de tornada a la plaça on vam actuar.
Per agafar forces per la diada, la colla amfitriona dels Gegants del Pi van oferir a totes les colles participants de la jornada un bon esmorzar a la Plaça Frederic Marès.
A les 10.15, vam fer la nostra entrada a plaça amb una escala de 4 caminada, una quadriga i un pilar de 3.

Tot seguit, a l'escenari, vam fer:
- la serra amb un pilar de 3,
- piràmides (una de 4 i dues de 3),
- avets (un de 8 i dos petits),
- pira (una 5x4 i dues 3x2),
- vols coronats (un de 4 i dos de 3),
- 3 planxes,
- l'escala de 8.

Una molt bona actuació que la colla va celebrar a la seva calçotada anual, una jornada de convivència i esbarjo, merescuda per a tots i totes les components de Falcons de Barcelona.

Si voleu veure les fotos de la jornada, cliqueu els enllaços:https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/albums/72157706207596121/page1

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política