Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Falcons de Barcelona: 15 figures en 15 llocs emblemàtics de Barcelona

Els Falcons de Barcelona hem celebrat enguany el nostre 15è aniversari. Des de la nostra presentació oficial per les festes de Santa Eulàlia del 2003, els Falcons hem voltat per Catalunya, Espanya i Europa. Però principalment hem desenvolupat les nostres actuacions a la Ciutat de Barcelona.

És per això que per celebrar la nostra carrera, hem volgut retre un homenatge a la ciutat. Amb el projecte: “15 figures en 15 llocs emblemàtics de Barcelona”, aquest projecte ha consistit en que durant tot l’any i amb tot el secretisme que ens hi ha sigut possible, hem fet 15 figures a 15 indrets de Barcelona. Una repassada al perfil de la Ciutat amb fotografies a l’Arc de Triomf (Escala de 9), la Sagrada Família (Lleons) i el Tibidabo (Tripira); monuments històrics com el Parc del Laberint d’Horta (la Serra), el Park Güell (Planxes i ventiladors), La Casa Milà – La Pedrera (vol de 4 coronat), l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Pira 5-5) i Montjuïc (Avet); a l’interior del Modernisme barceloní representat en el Palau de la Música (Ventalls i Molinet); amb Barcelona als nostres peus des de les Bateries antiaèries del Turó de la Rovira - Bunkers del Carmel (Pilars de 3). Sense oblidar l’Ajuntament (Trèvol), el Parlament (Doble Escala amb Pilar), el Fossar de les Moreres (Piràmides) o La Rambla de Barcelona (Escala caminada i Quadrigues). Teníem una quinzena fotografia prevista a la Catedral on volíem fer els Vols però, malauradament la Fira de Mercats que es celebra al octubre , i la pluja en la nostra Diada han fet impossible fer la quinzena figura. No obstant per acabar el projecte des de la Comissió del 15è aniversari van pensar que la seva mascota, el “Niku,” es fotografies a la nostra seu social La Casa dels Entremesos i així tenir les 15 figures del projecte.

Per acabar d’arrodonir aquest treball es farà una exposició fotogràfica que és podrà visitar a La Casa dels Entremesos a finals de desembre del 2018. L’exposició comptarà amb les 15 figures en els 15 llocs i 5 fotos més de la colla en aquests indrets.

Aquestes fotografies dels Falcons de Barcelona representen: el treball, l’esforç, el compromís i la unió dels seus membres envers la colla per a seguir creixent amb una imatge de fons immillorable: Barcelona.

Cal dir que aquest projecte tanca el nostre 15è aniversari, un any on també s’ha fet un logo commemoratiu mitjançant un concurs intern en la colla, una excursió i actuació a Montserrat i un Acte Institucional on hem presentat el Conte dels Falcons de Barcelona que el podreu comprar a la Casa dels Entremesos.

Si voleu veure tota la col·lecció preneu sobre aquest enllaç: https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/albums/72157674213530937

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política