Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Toc d’Inici de 9

Tal i com venim fent des de l’any 2012 la Mercè comença amb la nostra participació en el Toc d’Inici.
Juntament amb el seguici popular de Barcelona, el Falcons sortim de l’Ajuntament al so de la característica melodia interpretada pels Ministrils de Cami Ral, avancem en pilars per la plaça plena de gom a gom, la Mercé ha començat.
La plaça vibra amb els diferents entremesos i just després del ball del Bou Bonifaci ve el nostre torn. El trebol es la figura que realitzem cada any únicament en aquesta actuació i està pensada per poder ser vista des de tots els angles de l’escenari, igualment, la música que va ser composada també especialment per aquesta ocasió.
En acabar l’acte, totes les colles realitzen un ball conjunt, aquest any hi hem pogut portar per primer cop l’escala de 9.

Les figures realitzades durant el toc d’Inici van ser les següents:
Quatre pilars de 3
Trébol
Escala de 9

Si voleu veure totes les fotos cliqueu sobre l'enllaç següent: https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/albums/72157701487624124

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política