Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Tríada de Torres Humanes. Festa Major de Manresa

El passat dissabte 25 d’Agost vam tenir el plaer de participar un serie d’actes en el marc de la festa Major de Manresa.

A les 17:30 a la Plaça Major una sorollosa traca de petards donà inicia a la Tronada Manresana, l’acte continuà amb un seguit d’exivisions de cultura popular a càrrec de trabucaires, dansaires, geganters, castells, muixeranga … els Falcons de Barcelona vam realitzar-hi uns Lleons. Com la resta de colles, en acabar la figura, vam abandonar la plaça per començar la cercavila.

La cercavila transcorregué per diferents carrers del centre de Manresa, hi vam realitzar tan figures caminades, com pilars i quadrigues com un Avet, Vols i Tripira en les diferents parades.

La colla vam entrar a la Plaça Europa amb l’escala caminada de 4 i tot seguit va tenir lloc la Tríada de Torres humanes on vam participar Muixeranga de Torrent, Tirallonges de Manresa i Falcons de Barcelona. Va consistir en dues rondes on cada una de les colles va realitzar una figura o castell, en el nostre cas vam realitzar Planxes i Escala.

Gràcies als Tirallongues de Manresa per convidar-nos.

Les figures realitzades van ser les següents:

* Lleons Avet de 8

* Dues quadrigues
* Dos Vol de 4 amb un Vol de 3
* Tripira 4-3 amb puntes
* Tres pilars de 3 caminats
* Escala de 4 caminada
* Tres Planxes
* Escala de 8

Si voleu veure totes les fotos cliqueu sobre l'enllaç següent:https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/albums/72157672742893868

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política