Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Actuació Plaça de la Palmera

Un any més - i ja en van dos - hem actuat a la Festa Major del Barri de La Palmera. Juntament amb la nostra participació des de ja fa uns quants anys més a la Festa major del Besòs i del Maresme, estem contribuint a donar a conèixer la nostre activitat en aqueata banda de Barcelona.
Donat que l’horari de diumenge a mig matí afavoreix que el públic sigui majoritariament familiar amb molts nens que s’acosten a gaudir de les diferents activitats d’animació que es programen a la plaça de la Palmera. L’any passat el plantejament va ser de fer una actuació-taller, així que molts d’aquests nens del barri ja han tingut la oportunitat de provar el que és fer falcons en primera persona.
Aquest any però s’ha volgut portar més efectius i fer una actuació de format normal, s’ha notat que la temporada ja porta mesos en marxa ja que tot i que s’han fet figures de certa dificultat tècnica, totes s’han executat amb una gran seguretat.

Si voleu veure totes les fotos cliqueu sobre l'enllaç següent: https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/albums/72157669975782588
 

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política