Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Actuació al Parc i la Llacuna del Poblenou

Un any més hem tornat a actuar al Barri el Parc i la Llacuna del Poblenou. Aquesta és una plaça emblemàtica on hi vam fer per primera vegada el Vol Coronat de 4 l’any 2015.

Aquest any a més, fruit d’una campanya interna “De 9 a la Llacuna, hi faltaràs tu?”, la colla va acudir a la cita amb molts efectius i disposada a avançar feina de cada a la trobada de colles. Cal dir que vam comptar també amb bastant públic que va gaudir de la nostre actuació.

Els dos pilars a la serra, la pira 5-5 (la segon d’aquest any) i els dos lleons simultanis (que no es veien a plaça des del 2010) eren un inici prometedor, després d’uns avets de 7 simultanis la colla va encarar el següent repte, el vol de 5, aquest vol presentava molts canvis en l’alineació en gairebé tots els pisos. Va pujar be fins a coronar, durant la baixada, una rebrincada entre dosos i tresos va fer caure l’estructura, afortunadament ningú va prendre mal. Per tal de ser conservadors, la tècnica va decidir aparcar el darrer gran objectiu del dia, que era l’escala de 9, tot i haver-la completat sencera a assaig. Es va optar per acabar l’actuació amb planxes i una escala de 8 molt tranquil·la. 

Les figures realitzades han estat les següents:

  • Serra de 7 puntes amb 2 pilars de 3
  • Pira 5-5
  • Dos lleons simultanis
  • Dos avets de 7 simultanis
  • Un vol de 5 acompanyat de tres vols de 3
  • Tres planxes i dos ventiladors
  • Escala de 8

Si voleu veure totes les fotos cliqueu sobre l'enllaç següent: https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/albums/72157696780210564

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política