Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Nit del Tararot Tàrrega

Culminant una setmana plena d’activitat falconera, aquest dissabte ens hem desplaçat a Tàrrega per a participar en un dels actes més emblemàtics de la Festa Major de Maig, la nit del Tararot. Es tracta d’una cercavila nocturna en la qual s’interpreta un succés que ocorregué a Tàrrega, l’any 1325 - la mort d’un joglar apedregat a causa d’una disputa amorosa.

Dins d’aquest espectacle que te sempre com a fil argumental la rivalitat històrica entre els barris de la Mercè i el Carme, la nostra participació havia de constar només de tres figures inserides. Malauradament les condicions climatològiques van fer impossible que es pogués celebrar l’acte, tot i això, músics, gegants, cap grossos i totes les colles de cultura popular, van estar animant la Plaça Major.

L’actuació de falcons es va posposar al dissabte al matí, amb un format estàndard i amb la nostra música habitual. La colla de grallers “Corral Nou” van ajudar reforçant els nostres músics.

Des de Falcons de Barcelona volem agrair també a l’Associació Guixanet per haver-nos convidat i confiem en que comptin amb nosaltres per futures edicions.

Les figures realitzades a l’actuació de dissabte han estat les següents: 

 Pira 5-4 

  • Dos vols de 4 acompanyat de dos vols de 3
  • Dues planxes i dos ventiladors
  • Dos avets de 6
  • Escala de 8

https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/albums/72157695064369481

 

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política