Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Falcons de Barcelona amb la democràcia

Una vegada més, Falcons de Barcelona hem sortit al carrer per reclamar més democràcia, drets, llibertat pels presos i retorn pel govern exiliat tot participant en la manifestació organitzada per "Espai Democràcia i Convivència".
El lloc que hem escollit per fer les figures i portar el nostre esperit festiu, pacífic i reivindicatiu ha estat a Gran Via amb plaça Espanya.
Cada figura feta ha estat molt ovacionada i aplaudiada pel públic que desencadenaven en crits de reclam de llibertat per a les empresonades i exiliades. Les figures fetes han sigut les que acostumem a portar sovint a plaça com ara, la pira, l'escala, les planxes, la serra, diferents vols i un pilar de 4 de comiat. Durant l'exhibició també hem fet un vol de 4 solidaritzant-nos amb la gent de Múrcia, on hem desplegat una pancarta demanant el soterrament de l'AVE.

Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió, us volem a casa!

La propera cita falconera que tenim serà diumenge que ve, 22 d'abril, on anirem a Montserrat on hi celebrarem un dels actes dels #XVanysFDB.

Si voleu veure totes les fotos cliqueu sobre l'enllaç: https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/albums/72157694964160374/with/41479633911/

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política