Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Festes de Sant Josep Oriol 2018

Falcons de Barcelona hem participar un any més a les Festes de Sant Josep Oriol organitzades per l’Associació d'amics dels Gegants del Pi. Aquestes festes se celebren cada any al voltant del 23 de Març a les places i carrers que envolten la basílica de Santa Maria del Pi. Falcons de Barcelona hi hem participat el darrer diumenge de les festes, el 25 de Març.

El cap de setmana havia esta plujós i semblava que 4 gotes que van caure en algun moment podrien amenaçar les matinades o fins i tot la posterior actuació de Falcons, finalment la pluja no va anar a més i el programa es va poder desenvolupar tal i com estava previst. Inicien la jornada a les 8 del matí els músics de la colla juntament amb els Musics del pi i els músics de la resta de colles convidades a les festes, tocant pels carrers del barri en les Matinades de Grallers.

Després d’un bon esmorzar per agafar forces a les 10:15 va tenir lloc l’actuació a la plaça del Pi. La colla va demostrar que segueix creixent i renovant posicions sense haver de baixar el nivell. Bona prova en son les novetats als pom de figures com l’escala o la piràmide.

Les figures que vam realitzar van ser les següents:

  • Serra 7 puntes i 2 pilars de 3
  • Tripira 3-3
  • Vol de 5 i 4 vols de 3
  • Lleons
  • Una piràmide de 4 i 2 piràmides de 3
  • Pira 5-4
  • Tres planxes i 2 ventiladors
  • Escala de 8

Moltes gràcies a l’organització per tornar a convidar-nos a participar d’aquestes festes tan emblemàtiques de la ciutat.

Si voleu veure totes les fotos cliqueu sobre l'enllaç: https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/albums/72157694243689304

 

 

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política