Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Actuació de dones falconeres a Vilanova

Les falconeres de les colles de Falcons de Catalunya es van ajuntar el passat Diumenge 11 de Març per a fer la primera actuació inter-colles de dones de la història. La intenció era que les protagonistes de l'exhibició fossin dones de les diferents colles tot i convidar a tot el món falconer a col·laborar-hi.

La iniciativa va sorgir entre un grup d'integrants de diferents colles de Falcons per tal de donar suport a les mobilitzacions feministes promogudes en motiu del 8 de març. Es poden trobar a les xarxes socials Instagram i Twitter sota el nom de "Dones Falconeres".

La jornada s'inicià a les 10:30 a la plaça de les Neus de Vilanova i la Geltrú amb un vermut feminista organitzat per Bullanga Feminista. Els diners recaptats aniran destinats a la caixa de resistència de l'associació.

L'actuació falconera començà a les 11 del matí i va destacar per la qualitat de les figures així com per la creativitat d’alguna d’aquestes com ara una composició d’avets de 6 i pilars que recordava las doble escala amb pilar.

També es van fer dues pires 4-3 i una 2-2 simultànies, tres planxes, un vol de 4 acompanyat de 4 vols de 3 i dos vols de 2 vols petits, quatre pous escapçats, serra de 8 puntes i finalment una doble escala de 6.

Des de Falcons de Barcelona ens hem volgut involucrar en aquesta iniciativa des de bon començament. Hi vam participar també tan a nivell de figures com a nivell de músics i es treballarà per tal que aquesta iniciativa continuï i creixi. Enguany hi han participat cinc de les onze colles existents: Barcelona, Capellades, Llorenç del Penedès, Piera i Vilanova i la Geltrú.

Si voleu veure totes les fotos cliqueu sobre l'enllaç:

https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/albums/72157691331001252

https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/albums/72157691327374942

 

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política