Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Actuació Santa Eulàlia 2018

Per Santa Eulàlia de 2003 la colla Falcons de Barcelona després de mesos d'assaig s'estrenaven en la seva primera actuació oficial. Durant els nostres quinze anys d’història no hem fallat mai en aquesta cita i enguany amb la il·lusió intacta hem segellat una diada de grans reptes. Aquesta constància en el calendari festiu barceloní i el fet que la colla s’hagi anat consolidant oferint any a any un repertori cada vegada més ambiciós i espectacular fa que cada any vagi creixent el públic fidel que ens ve a veure el diumenge de Santa Eulàlia a plaça Sant Jaume.

Com és tradició el grup de gralles i tabal de Falcons de Barcelona, i tothom qui els ha volgut acompanyar, ha participat a les Matinades de Santa Eulàlia que començaven a les 8:00h del matí i transcorrien pels carrers del barri gòtic.

A les 10:00h just després de l’actuació de la Moixiganga de Barcelona hem realitzat una petita actuació a Plaça Nova que ha donat inici a la cercavila. En aquesta primera plaça del dia ja s’ha pogut veure com aquest any s’està treballant molt bé des de primer assaig: s’han realitzat figures que normalment no es plantegen fins ben entrada la temporada com ara els tres vols de 3 coronats i sobretot la pira 5-5. Hem tancat la mini actuació amb la doble escala de 6 amb pilar al mig, on hem aprofitat per presentar el logo dels XVè aniversari. Hem desplegat l’imatge del logo en un cartell des del pilar central i uns globus amb els números ”1” i “5” acompanyaven les enxanetes de les escales per commemorar el nostre XV aniversari.

L’entrada a plaça Sant Jaume l’hem realitzat amb una escala caminada de canalla. Es tracta d’una figura que requereix 25 persones i pràcticament totes elles eren canalla. L’escala no ha caminat tants metres com altres anys però hem lluït la figura amb orgull i il·lusió ja que aquesta alineació tan jove ens demostra que la colla té un gran futur.

L’actuació gran l’hem fet damunt l’escenari. Ha estat un diumenge fred, amb tot, aquesta baixada en el termòmetre ha contrastat amb la pujada de nivell de les nostres figures en una diada com Santa Eulàlia. A Plaça Nova ja havíem deixat el llistó alt amb la pira 5-5, i a Sant Jaume l’hem mantingut començant amb una tripleta digne de les millors actuacions: serra amb dos pilars de 3, vol de 5 amb quatre vols de 3 i dues piràmides de 4 acompanyades de dues piràmides de 3. Seguidament hem encarat una figura històrica, pròpia de la nostre colla, com son els lleons. Tot i haver-ne assajat dos de simultanis, finalment s’ha optat per assegurar i fer-ne només un, la temporada és llarga i ja hi haurà temps per fer els dos lleons.
El tram final d’actuació ha anat més en la línia de treballar estructures i gent nova de cara la resta de temporada, fent l’avet de 8 amb dos mini avets de 4, tres planxes, escala de 8 i dues pires 4-4 acompanyades d'una pira 3-2. En aquesta darrera figura s’ha tornat a desplegar el cartell amb el nou logo commemoratiu i els globus amb el anys.

Un any més, i ja en portem quinze a les espatlles, comencem una nova temporada que esperem que ens porti grans èxits i alegries.

https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/albums/72157665633948298

 

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política