Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Junts creixem i evolucionem. Diada de la Colla 2017

El passat 29 d'octubre els Falcons de Barcelona vam celebrar la nostra Diada i, com no podia ser menys, vam donar el millor de nosaltres mateixos per fer d'aquesta Diada un dia històric.

La jornada va començar amb les matinades, a les que quasi una trentena de grallers i tabalers van desfilar pels carrers del centre de Barcelona per anunciar la nostra Diada. En acabar, un bon esmorzar va servir per donar per acabades les matinades i començar la cercavila. 

En aquesta cercavila hi participàvem els Gegants de Sant Jaume, La Pessigolla, els Falcons de Capellades i els Falcons de Barcelona. Durant la cercavila vam fer quatre planxes amb dos ventiladors, l'avet de 8 flanquejat per dos avets de 5, dues pires 5-4, la doble escala de 7 amb pilar de 3 al mig, vuit vols de 3, una escala conjunta de 8 amb membres de les dues colles de Falcons i una escala caminada acompanyada per quatre pilars de 3. 

En arribar al Mercat de Santa Caterina va tenir lloc l'actuació final. Va ser aquí on es van veure les figures més espectaculars de la nostra Colla: la serra amb vuit puntes de 2 i tres puntes de 3, un vol de 4 coronat acompanyat per dos vols de 3 coronats i dos vols de 2 coronats, una pira 5-5 amb dues pires 3-3 al costat, tres planxes, dos avets de 7 i un avet de 5, tres piràmides de 4, un vol de 5 acompanyat per dos vols de 4 i l'escala de nou.

Pels amants de les estadístiques, comentar que el vol de 5 que vam aixecar era el 25è que aixequem i l'escala de nou, a més de ser la nostra quinzena escala de nou, tenia el fet sentimental d'aixecar-se al mateix lloc on fa cinc anys l'aixecàvem per primer cop.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política