Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

La Mercè més reivindicativa

Les festes de la Mercè tenen quelcom d'especial per a la nostra Colla, ja que és allà on podem demostrar a la nostra ciutat el que som capaços de fer. La nostra primera participació és al Toc d'Inici. Sortim de l'Ajuntament fent pilars de 2 i 3 fins al nostre lloc d'espera. En arribar el nostre moment, pugem a l'escenari. Allà fem el Trèvol, figura exclusiva per a aquesta celebració, formada per 3 piràmides de drets que envolten un pilar de tres. Acompanyats per la cançó "Falcons de Barcelona" que interpreten els Ministrers del Camí Ral, és una de les figures més solemnes que portem a plaça.

I dilluns vam viure el tradicional matí falconer. Enguany actuàvem sols, degut a canvis organitzatius de l'organització que van impedir que vingués a acompanyar-nos alguna altra colla.

La primera part de l'actuació va ser a Plaça Nova, on vam fer 2 avets de 7, una pira 5-5 i una doble escala de 6 amb pilar de 3 al mig. Des d'allà vam fer una cercavila fins a plaça Sant Jaume. La nostra entrada a plaça van ser 2 pilars de 3 acompanyats de sis pilars de 2 precedint una escala caminada.

Un cop a Sant Jaume vam fer l'actuació gran, on vam presentar una serra de 6 puntes amb tres pilars de 3, dues pires 5-4, un avet de 8 acompanyat per dos avets de 4, dues piràmides de 4 i dues de 3, tres planxes, un vol de 5 i dos vols de 3, escala de 8 amb quatre puntes i un pilar de 4 aixecat per sota i net.

El nombrós public assistent van donar bon compte del gran moment de la Colla i van acompanyar totes les figures amb els seus aplaudiments, ajudant-nos als vermells a donar el millor de nosaltres mateixos.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política