Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Festa de la primavera - Espai Natura (Sabadell)

El diumenge 2 d’abril vam desplaçar-nos fins al Vallès Oriental per a participar a la Festa de la primavera de l’Espai Natura Sabadell. L’Espai Natura és un lloc maquíssim on hi havia preparades per l’ocasió un munt d’activitats per fer.

Una d’aquestes activitats era la nostra exhibició de figures amb un posterior taller de falcons per al públic present. La nostra actuació va començar a les 11:30h.

La figura que va obrir el repertori va ser la serra, la qual utilitzem per a presentar la canalla, i que en aquest cas va ser de 6 puntes i amb dos pilars de 3 al mig (els primers simultanis de la temporada), a continuació vam fer la primera pira 5-5 de la temporada, dos avets de 7, dues piràmides de 4 i dues de 3, quatre planxes amb un ventilador, dues tripires, dos vols de 4 i dos de 3 i escala de 8 per acabar.

Un cop acabada l’actuació vam fer el taller amb el públic present. Al principi va costar una mica que la gent s’animés a provar. Però mica en mica es van anar animant, tant grans com petits, ja que aquelles persones que anaven provant se les veia que s’ho passaven d’allò més bé. La qual cosa va ajudar a acabar d’engrescar les persones més tímides que hi havia mirant, fent que se’ns passés volant l’hora i mitja de taller.

Va ser un dia esplèndid que va acabar amb la Calçotada FdB 2017 i d’aquesta manera poder viure en primera persona que la primavera ja floria.

Mira totes les fotos clicant als enllaços que et deixem a continuació:

- ACTUACIÓ--> https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/albums/72157682055175236

- TALLER--> https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/albums/72157682055932346

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política