Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Sant Josep Oriol 2017 (Barcelona)

Com cada any, a finals de març, arriba la festa de Sant Josep Oriol, on gegants i bestiari d’arreu de Catalunya omplen la plaça adjacent a la del Pi, l’últim diumenge de les festes. Aquest any vam dormir una hora menys degut al canvi d’hora.

Mig adormits i un cop feta la nostra participació a les matinades de SJO17 vam anar a l’esmorzar al que ens convida la colla amfitriona cada any. Amb la panxa plena, vam pujar a l’escenari per començar la nostra actuació.

Les figures que hi vam fer van ser la serra de 6 puntes amb pilar de 3 al mig, la pira 4-5, dos vols de 4 i dos de 3, la torreta desplegada de Muixeranga que fèiem per primera vegada a plaça i la qual va anar molt bé i va agradar molt al públic present, avet de 8, dos piràmides de 4 i dues de 3, tres planxes amb ventiladors i escala de 8 per acabar i donar pas a la cercavila.

Va ser una cercavila llarga però no es va fer pesada ja que vam anar fent figures com ara pilars de dos i de 3 caminats, quadrigues, 2 pires simultànies al passar per la plaça Sant Jaume, escala caminada a les Rambles i el Niku va entrar en pilar a la plaça de Sant Josep Oriol!!

Mira totes les fotos als enllaços que et deixem a continuació:

- MATINADES--> https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/albums/72157679975365411

- ACTUACIÓ--> https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/albums/72157678571768064

- CERCAVILA--> https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/albums/72157678658398263

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política