Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Santa Eulàlia 2017

El passat 12 de gener els Falcons de Barcelona vam començar una nova temporada i ho vam fer a la festivitat de la copatrona de Barcelona: Santa Eulàlia.

A més a més d’estrenar temporada, també estrenàvem Cap de Colla, la Cèlia Massana. Que malgrat el poc temps tingut per assajar va aconseguir, juntament amb la seva Tècnica, que fèssim una actuació molt bona davant de la gent de la nostra ciutat.

Enguany, la nostra participació a les festes d'hivern de la ciutat coincidia amb la penjada del penó de Sta. Eulàlia a l’Ajuntament. On després d'haver despertat el barri durant les matinades que hi participaven els nostres músics, vam aprofitar per aixecar una doble escala de 6 amb un pilar de 3 al mig en honor a la Santa.

Un cop acabada la penjada del penó, ens vam dirigir a la Plaça Nova on vam presentar dos avets de 7, dues pires 4-4 i cinc vols de 3 per a aglutinar gent i dirigir-nos en cercavila a Plaça Sant Jaume per a l'actuació final. Pel camí es van fer quatre quadrigues on les enxanetes van aguantar estona tot i l'equilibri que es requereix. Arribats a la plaça, vam entrar-hi amb una escala caminada flanquejada per dos pilars de 3.

Ja a dalt de l’escenari, la nostra primera actuació de la temporada va deixar veure una serra de 6 puntes i un pilar de 3 al mig, una piràmide de 4 acompanyada per dues de 3, una pira 5-4 amb dues pires 3-2, un avet de 8, tres planxes amb dos ventiladors i una escala de 8 amb 4 puntes.

Aquesta primera actuació ha mostrat el bon estat de la colla barcelonina i obre, per a la Cèlia i la resta de la Tècnica, moltes portes per fer d’aquest 2017 una temporada de cine.

Mira totes les fotos als enllaços que et deixem a continuació:

- MATINADES--> https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/albums/72157680287493695

- PENJADA PENÓ--> https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/albums/72157680287570055

- EXHIBICIÓ PLAÇA NOVA--> https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/albums/72157680188285066

- ACTUACIÓ PLAÇA SANT JAUME--> https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/albums/72157678707724090

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política