Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Última actuació de la temporada: La Pobla de Cérvoles

En els 13 anys d'història que portem, el passat 20 de novembre vam anar a Les Garrigues per primera vegada. El motiu va ser per actuar-hi per la Festa Major d'hivern del municipi.

L'exhibició falconera va començar a les 12.30h a la plaça de les Pobles, sota un sol imponent, amb l'entrada a plaça de la colla. En aquesta ocasió la vam fer amb dos pilars de 3 i un pilar de 2 caminats seguits de l'escala caminada.

Un cop situats al mig de la plaça vam començar, com de costum, amb la Serra, que aquesta vegada va ser amb 4 puntes i dos pilars de 3 al mig. Les figures següents van ser la pira 5x4 amb bastants canvis de posició; els lleons que no acostumem a fer però que hem portat a plaça en les 2 últimes actuacions; l'avet de 8, dos vols de 4 i 2 vols de 2 simultanis; la primera pira 4x4 aixecada per sota de la nostra vida; tres planxes i un ventilador, alhora; l'escala de 7; i per acabar, un nou pilar de 4 aixecat per sota, net i girat. 

Per veure totes les fotos de l'actuació entreu al següent enllaç que us portarà a l'album del nostre Flickr: https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/albums/72157675282152992

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política