Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

25è aniversari dels Gegants de La Barceloneta

El matí del 8 d'octubre del 2016 vam actuar a La Barceloneta convidats pels Gegants del barri que celebraven el 25è aniversari i a més a més tenien els actes de la celebració dins el marc de la Festa Major de La Barceloneta.

El dia bastant ennuvolat amenaçava amb pluja mentre esperàvem el nostre torn veient l'actuació de l'Esbart Català de Dansaires.

Finalment, vam poder actuar sense mullar-nos i vam poder portar les figures que teníem preparades per a l'ocasió; entre elles destaquem la serra de 6 puntes i pilar de 3 al mig,la piràmide de 4 amb dues piràmides de 3 simultànies, la pira 5x4 i l'avet de 8. Per arrodonir l'actuació vam finalitzar l'actuació amb el primer pilar de 4 aixecat per sota net i girat de la temporada!

Va ser una diada per a recordar i vam ser molt ben acollits amb un bon esmorzar, gentilesa dels organitzadors, per a recuperar les forces gastades amb molt de mèrit durant l'actuació.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política