Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Una actuació molt agraïda

Els Falcons de Barcelona hem actuat el 2 d'octubre al barri del Congrés de Barcelona, amb motiu de la seva Festa Major. I serà una de les més recordades per la gran implicació del públic que omplia la plaça, que reconeixia l'esforç de la Colla a cadascuna de les figures.

L'entrada a plaça l'hem fet amb dues quàdrigues acompanyats per 4 pilars de dos. A dalt de l'escenari, hem presentat la serra de 6 puntes que hem descarregat amb els infants saltant pel davant, avet de 7, una pira 4-4, una planxa de tres acompanyada per una planxa de 4, dos vols de 3 flanquejats per tres vols de 2, escala de 6 amb  2 puntes i un pilar de 4 aixecat per sota que hem deixat net.

El nombrós públic congregat han aplaudit amb força l'avet, les planxes i el pilar aixecat per sota. En acabar, una generosa ovació ha agraït la nostra feina i ens dóna energies per les properes actuacions.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política