Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Mercè 2016: un somni fet realitat

Aquestes Festes de la Mercè haureu pogut veure la colla dels Falcons de Barcelona fins a tres ocasions, i és que la colla falconera ja està consolidada dins la Festa Major de la ciutat.

Els Falcons vam començar la nostra participació durant el Toc d'Inici, que des de fa uns anys surten des de l'Ajuntament, amb tota la imatgeria festiva de la ciutat, per dur a terme el Trèvol, una figura creada i amb música composada expressament per a l'ocasió.

Dissabte 24, els músics de la colla de Falcons van participar a les tradicionals matinades de Festa Major, acompanyats per membres de la colla, la qual cosa va ajudar a poder fer el tradicional Pilar de 4 de germanor amb els Castellers de Barcelona on l'enxaneta va fer les aletes castellera i falconera.

Diumenge 25, va ser el nostre moment decisiu per aconseguir la #mercèdesomni que volíem. La jornada va començar a plaça Nova amb la companyia dels Falcons de Vallbona d'Anoia que van començar mostrant les seves 3 figures. Després de la presentació barcelonina, va enfilar el carrer del Bisbe fins arribar a plaça Sant Jaume, encapçalats per la colla convidada.

El temps apretava i Vallbona només va poder oferir 4 figures, però assolides amb molta serenitat i destacant l'estrena d'una nova construcció que han anomenat "Balcons".

A les 11.30h puntuals començàvem a muntar les figures, els de la capital. La plaça era plena de gom a gom i el sol es deixava veure amb solemnitat. Tot de cara per aconseguir els objectius proposats com repetir els 3 pilars de 3 a la Serra, la pira 5x5, l'escala de 9, el vol de 5 o les 3 piràmides de 4 simultànies. A més a més, per acabar l'actuació els vam portar per primera vegada 2 pilars de 4 aixecats per sota i que, a més a més, vam deixar nets, assolint-los amb gran eficàcia.

Ara el nostre proper objectiu és el diumenge 30 d'octubre, on intentarem volar una mica més alt que a les Festes de la Mercè.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política