Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Festa Catalana falconera

Un any més, l'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) ha impulsat la Festa Catalana. Un acte que enguany se celebra cada dissabte dels mesos de juliol, setembre i octubre a l'avinguda de la Catedral de Barcelona.

Aquesta vegada, vam convidar als Falcons de Vilanova i la Geltrú amb els quals vam actuar alternant 3 rondes de figures. A part de les construccions humanes, el nostre gegantó Niku va fer 3 balls al final de cada ronda.

Les rondes de figures van començar una vegada feta l'entrada a plaça de les 2 colles i que per part nostra ho vam fer amb una escala caminada i 2 pilars de 3 caminats; aquesta vegada però, les 2 primeres rondes van consistir en el lluïment de 3 figures per part d'ambdues colles.  

A la primera ronda vam fer una serra de 4 puntes i 2 pilars de 3 al mig, la pira 5x5 i l'avet de 8.  A la segona hi vam dur el vol de 5 acompanyat de dos vols de 3, tres planxes amb un ventilador i la tripira 4x4. L'última ronda va consistir en fer 2 figures cada colla que al nostre torn vam fer primer dues piràmides de 4 i dues piràmides de 3 simultànies i després l'escala de 8.

Ja per acomiadar la jornada vam construir una figura conjunta de germanor carregada amb 2 enxanetes: l'escala de 8 o Capdil 8x9 com diuen els del Garraf i una foto record de l'actuació.

Per veure l'àlbum de fotos de l'actuació clica el següent enllaç: https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/albums/72157671054937826

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política