Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Tata Mala: teatre i Falcons al festival Grec'16

Fa més d’un any, l’Enric Montefusco (líder del desaparegut grup musical Standstill) va fer als Falcons de Barcelona una proposta: formar part de la primera obra teatral que dirigia. L’obra s’anomenava “Tata Mala” i estava escrita per la Diana Bandini, en un to autobiogràfic.

Els Falcons de Barcelona ens vam mostrar orgullosos de poder formar part d’aquesta obra i 23 membres de la nostra Colla de totes les edats, vam començar a assajar amb ell.

Aquesta obra barrejava diferents  disciplines artístiques ja que, a més dels Falcons de Barcelona amb les nostres figures (com ara la pira 4x4 o els paons) i figures simbòliques creades per a l'ocasió, hi participaven l’especialista en dansa Sonia Gómez, la parella de teatre-dansa loscorderos.sc (David Climent i Pablo Molinero), l’il·lustrador Rafa Castañer i quatre músics d’alt nivell: en Ramon Rabinad, en Pere Jou (cantant de Quart Primera), el violinista Aleix Puig i el mateix Enric Montefusco.

L’obra era una coproducció del Grec i la Fira del Mediterrani de Manresa. La primera oportunitat per veure-ho va ser els dies 8, 9 i 10 de juliol al CCCB, dins del programa que presentava el Grec a la nostra ciutat. El nombrós públic assistent i els crítics teatrals han recompensat l’esforç fet amb comentaris molt positius del resultat obtingut.

Volem donar les gràcies a tots els que ho heu fet possible: als que treballaven a l’ombra (Elise, Alejandro, Maya, Jordi, Alex, Pia...) per fer possible l’impossible, als actors (David, Pablo i Sònia) per l’acolliment i bons moments que ens heu fet passar, a l’il·lustrador (Rafa) que ens deixava bocabadats amb els seus dibuixos, als músics (Ramon, Pere, Aleix i Enric) per totes i cadascunes de les cançons que ens hem arribat a aprendre de memòria,  a l’autora del text (Diana) per haver-nos permès entrar en aquest text tant personal i al director (Enric) per confiar en nosaltres i a qui desitgem molta sort amb el seu nou disc que treurà a l’octubre i que inclou algunes de les cançons que van sonar a Tata Mala. A tots i cadascun de vosaltres: MOLTES GRÀCIES

Si no heu tingut la sort de veure-la, tindreu una nova oportunitat el 8 d’octubre a Manresa. No us ho podeu perdre!

 

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política