Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

La Florida: primera actuació estiuenca

El 2 de juliol els Falcons de Barcelona vam fer la nostra primera actuació en temporada d'estiu, amb motiu de la Festa Major del barri de La Florida, a l'Hospitalet de Llobregat.

La jornada va començar amb el bateig de la nova gegantona de la Coordinadora de Festes i amb una breu actuació per part nostra, prèvia a la cercavila. En aquesta petita actuació vam presentar una serra de 7 puntes amb un pilar de 3 al mig, una pira 5-4 i tres planxes amb un ventilador.

Posteriorment vam començar la cercavila pels carrers de la població acompanyats de les nombroses colles geganteres que participaven de la XXII Trobada de Gegants i Capgrossos. Durant aquesta cercavila vam realitzar pilars de 3 caminats, l'escala caminada escoltada per 7 pilars de 2, la tripira amb un pilar de 3 al mig que acabava caminant i quatre quàdrigues.

A l'arribar al Mercat del Gornal, punt final de la cercavila, hem fet una altra actuació, consistent en una nova serra de 7 puntes amb pilar de 3, una pira 5-4, escala de 8, vols de 3 i de 4, i un pilar de 4 aixecat per sota.

Moltes gràcies als organitzadors per convidar-nos i bona Festa Major!

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política