Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Una Trobada de Colles de màxims.

El dissabte 14 de maig va tenir lloc a Vallbona d'Anoia la XV Trobada Nacional de Falcons. En aquesta trobada es reuneixen totes les colles d'arreu de Catalunya i exhibeixen les seves millors figures. Però la data de la trobada va variant segons vagi millor a la Colla organitzadora. Enguany arribava bastant d'hora (2n cap de setmana de maig) però això no ha sigut un impediment perquè els Falcons de Barcelona haguem pogut mostrar les nostres figures més grans fins al moment.

L'actuació va començar amb una petita cercavila on vam presentar una Serra amb sis puntes (Pilars de 2) i tres Pilars de 3 al mig, una Pira 5-5 flanquejada per dues Pires 3-2, tres Piràmides de 4 amb una Piràmide de 3 i un Vol de 5 acompanyat per dos Vols de 4.  Destacar que el Vol de cinc era el primer cop que el presentàvem a plaça aquest 2016 i va ser executat amb una gran seguretat.

L'entrada a plaça va ser amb quatre Quadrigues i sis Pilars de 2. A continuació, com a figura de lluïment vam presentar una Escala de 9, que va esdevenir la primera del 2016 i la més matinera de tota la nostra història. I, per acabar l'actuació, vam presentar dos avets de 7 simultanis.

 Aquesta actuació mostra fins a on podem arribar si estem tots units i implicats amb la nostra Colla i ens planteja la possibilitat de fer d'aquest 2016 una temporada històrica.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política