Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

XV Trobada Nacional de Falcons de Catalunya

El 14 de maig tindrà lloc l'esdeveniment falconer més important de Catalunya. Totes les colles falconeres es trobaran a Vallbona d'Anoia per celebrar la XV Trobada Nacional de Falcons de Catalunya.

Les colles es faran presents des de les 16h i, després d'una fotografia de germanor, començaran a les 17h una cercavila pels carrers del poble. Posteriorment, a les 18.30h, s'iniciarà l'actuació final.

Aquesta Trobada és la data més assenyalada al calendari de totes les Colles i, per aquest motiu, totes elles es presenten amb les seves millors figures. És una excel·lent oportunitat per veure figures d'alt nivell i adonar-se de com segueix creixent el moviment falconer arreu del pais.

Feu-vos presents, no us penedireu. Però, si us resulta totalment impossible, podeu seguir l'actuació gràcies a l'app que s'ha fet per a l'ocasió "Falcons CAT". 

 

 

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política