Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Els Falcons anem a una festa d'aniversari.

Aquest dissabte els Falcons anem a una festa molt especial. La "S.C.H. La Esperanza" celebra els seus 100 anys i ens han convidat a celebrar-ho amb ells. Són moltes les activitats per a tots els públics que tenen preparades al barri de la Barceloneta.

La nostra participació començarà a les 11 a la pl. Poeta Boscà, amb una cercavila que es farà pels carrers de la Barceloneta. A més de nosaltres, hi seran presents els estandarts de les corals, la banda de música i majorettes "Triangle de Sants", el gegantó Miquelet (de la Colla de Gegants de la Barceloneta) i el canó.

En acabar la cercavila, cap a les 13h, farem una exhibició de les nostres figures a la mateixa plaça Poeta Boscà. És la nostra manera de felicitar a la "S.C.H La Esperanza", per omplir la Barceloneta de música i bon humor durant un segle. Moltes felicitats!

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política