Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Un St. Josep Oriol passat per aigua

El diumenge 20 de març la pluja va fer-se present a les Festes de St. Josep Oriol que, any rera any, organitzen l'Associació d'amics dels Gegants del Pi. Aquesta pluja va provocar que, tant les matinades com la nostra actuació, s'acabessin anul·lant.

Afortunadament, la pluja va donar una treva i va poder-se dur a terme la XXII Trobada de Gegants i Bestiari on participava la nostra mascota, el Niku. Acompanyat per un bon grup de falconers, el Niku va poder passejar pels carrers dels voltants de la Parròquia del Pi junt amb la resta de colles que hi participaven.

Durant la cercavila, els nostres músics animaven al Niku a ballar durant tot el recorregut. A més, alguns falconers van aixecar alguna figura dinàmica per alegria del públic present. En acabar, el Niku va fer el seu tradicional ball junt amb la resta de gegants i/o bestiari participant.

Donem les gràcies a la colla organitzadora per convidar-vos un any més i per l'organització de les Festes de St. Josep Oriol.

 

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política