Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Santa Eulàlia 2003-2016: 13 anys de Falcons a Barcelona

El divendres 12 de febrer els Falcons de Barcelona vam participar a les Festes de Santa Eulàlia, també conegudes per molts com la Festa Major d’Hivern de Barcelona. Unes festes molt especials per a la Colla, al ser en elles on ens vam presentar per primer cop davant de la nostra ciutat com a colla falconera, fa ja 13 anys.

Aquesta actuació ha estat especial també per a l’Albert i la Júlia, pare i filla que feien la seva primera actuació amb nosaltres.  Benvinguts a la Colla! I també tenia quelcom d’especial per a la Laia, que avui celebrava el seu Sant. Felicitats!

L’actuació es va dividir en tres parts. La primera d’elles va tenir lloc a Plaça Nova, on vam realitzar una tripira 4-4, cinc piràmides de drets i dues pires 4-4 simultànies. Tres figures a mode de tastet que convidaven al públic allà present a acompanyar-nos fins a Plaça Sant Jaume.

A continuació, vam fer una breu cercavila pel carrer del Bisbe. A la primera part del carrer vam realitzat dues quadrigues. Posteriorment, a la segona part del carrer, vam aixecar tres pilars de 3.

En arribar a Plaça Sant Jaume, on fèiem la nostra actuació, vam entrar amb una escala caminada i dos pilars de tres. A dalt de l’escenari, vam poder presentar al nombrós públic allà present una serra de 9 puntes amb un pilar de tres al mig, dos avets de 7, una pira 5-4 flanquejada per dues pires 3-2, dos vols de 4 acompanyats per dos vols de 3, tres planxes amb dos ventiladors, la tripira 4-4 i l’escala de 8.

La nostra participació a les Festes de Sta. Eulàlia, però, no acaba aquí. Diumenge al matí els nostres músics participaran a les matinades de Festa Major pels carrers del Gòtic barceloní.

https://www.flickr.com/photos/falconsdebarcelona/albums/72157664461350771

 

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política