Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Santa Eulàlia: unes festes molt especials

Totes les colles de Cultura Popular tenen en el seu calendari alguna data d’actuació especial per algun o altre motiu. Els Falcons de Barcelona li tenim una especial devoció a les Festes de Sta. Eulàlia.

Aquesta simpatia no li ve únicament per ser les festes de la segona patrona de Barcelona (considerades per molts la Festa Major d’hivern), sinó perquè a les festes de Sta. Eulàlia de l’any 2003, en concret el 15 de febrer, ens vam presentar oficialment a la nostra ciutat, convertint-nos en aquell moment en la setena colla de Falcons que existia al nostre país.

Per aquest motiu, malgrat ser unes festes que arriben quan fa poc temps que els Falcons de Barcelona hem reprès la nostra activitat, volem oferir sempre a Barcelona grans figures que demostrin com hem anat creixent i millorant durant aquests 13 anys d’història.

Enguany la nostra actuació serà el mateix dia de Sta. Eulàlia, el divendres 12 de febrer. Començarem amb una breu actuació a Pl. Nova, per posteriorment dirigir-nos en cercavila fins a Pl. Sant Jaume, on farem la nostra actuació a les 11h. No us la perdeu!

 

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política