Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Som Cultura Popular: Tret de sortida de la temporada 2016

El món de la cultura popular ha tingut aquest cap de setmana una cita al barri de Sant Andreu on, del 21 al 24 de gener, tenia lloc la mostra de patrimoni immaterial “Som cultura popular”.

El món falconer s’ha fet present a la mostra amb un estand informatiu i amb l’actuació de quatre de les colles existents als Països Catalans: Piera, Vallbona d’Anoia, Capellades i Barcelona.

Aquesta actuació ha sigut la primera que dirigien la nova Tècnica barcelonina i han demostrat una gran capacitat de gestió, de coordinació i de transmissió de seguretat i tranquil·litat. Fruit d’això ha estat una actuació fluida i sense cap contratemps.

L’actuació ha constat de dues parts. A la primera, cada colla tenia un quart d’hora d’actuació en solitari. Els Falcons de Barcelona hem fet, com a entrada a plaça, dues quadrigues, dos pilars de 3 i dos pilars de 2. A continuació, tres planxes (amb els seus respectius pilars de 3) i  un ventilador, dues pires 4-4 simultànies i 5 piràmides de drets.

Acabades les actuacions individuals, ha arribat la segona part, on totes les colles actuàvem alhora fent diferents figures durant un quart d’hora. Per a l’ocasió els barcelonins hem presentat una serra de 9 puntes (de la que destaquem que l’Aitana i la Nicole s’han estrenat com a dosos), dos avets de 6, cinc vols de 3 i una escala de 7.

Els Falcons de Barcelona tindrem una nova cita el divendres 12 de febrer, a les Festes de Sta. Eulàlia. Una actuació molt especial per a nosaltres, ja que a les festes de Sta. Eulàlia de 2003 ens vam presentar oficialment a la nostra ciutat com a nova colla falconera. 

 

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política