Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Acomiadament de temporada

 

2015 11 15 Clot

Els Falcons de Barcelona hem acomiadat la present temporada amb dues actuacions històriques, una al barri del Clot i l’altra al barri de Sant Andreu, en el marc de les respectives Festes Majors.

L’actuació del Clot, del dia 15 de novembre, es va iniciar amb les matinades de grallers organitzades pels Castellers de Barcelona, a les quals els nostres grallers i tabalers van participar. Més tard, cap a les 10h del matí es va iniciar la cercavila, acompanyats dels Bastoners del Clot i la Moixiganga de Barcelona. Durant la cercavila es van construir figures que feia temps que no es portaven a plaça, com els Lleons i el Molinet, així com també es van poder veure Ventalls, la Pira 5-5 amb 2 Pires 2-1, l'Avet de 8 i diversos Pilars caminats d’entrada a plaça.

Un cop arribats a la Plaça Valentí Almirall es van executar les següents figures: la Serra de 7 puntes i 2 Pilars de 3, la Tripira 4-4 amb puntes acompanyada de 2 Tripires 1-1, dues Piràmides de 4 i dues Piràmides de 3, un Vol Coronat de 4 amb 2 Vols de 4 simultanis, quatre Planxes i l’Escala de 8 per acomiadar l’actuació.
Val a dir que el Clot és el barri que ens va veure néixer i es de les actuacions que portem més anys realitzant, sempre intentant portar els nostres màxims amb els efectius disponibles.

L’actuació de Sant Andreu es va realitzar davant la Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra el passat 28 de novembre. Es va entrar a plaça amb 2 Pilars de 3 caminats i dues Quàdrigues, al so de la cançó Ball de dimonis de Massalfassar.
Tot seguit, es va iniciar l’actuació realitzant les següents figures: la Serra de 4 puntes amb Pilar de 3 al mig, la Pira 5-4, un Vol de 4 acompanyat de 2 Vols de 3, l’Avet de 7, tres Piràmides de 3 i Planxes.
En acabar l'actuació, els músics van tocar la Polca d'Ours animant a tots els membres de la colla, així com tothom que es va voler afegir, a ballar aquest ball tradicional.

Per últim, esmentar que estem molt feliços del nivell assolit a les figures d’aquest any i esperem seguir treballant de valent per continuar millorant la següent temporada, després d’un merescut descans i unes bones vacances.

Només recordar-vos que el dia 20 de desembre estarem presents traient la Carassa pel mercat de Santa Llúcia, dins de les festes nadalenques de la ciutat de Barcelona i essent aquest l’últim acte oficial del 2015.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política