Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Les Corts 2015

2015 10 11 Les CortsEl passat diumenge 11 d'octubre vam participar un any més a la Festa Major de les Corts, actuant al migdia al Carrer Benavent. Es va iniciar l'actuació entrant a plaça amb dos Pilars de 3 i l'Escala caminada. Tot seguit es van començar a realitzar les figures caracteríctiques i el públic encuriosit es va anar apropant a veure l'actuació. 

Les figures que es van realitzar son la Serra de 4 puntes amb 2 Pilars de 3, la Pira 5x5 acompanyada de dues Pires 2x1, dues Piràmides de 4 i una de 3, 2 Avets de 6 simultanis, un Vol de 4 i dos Vols de 3 coronats, dues Tripires 3x2 amb dues puntes, tres Planxes amb 2 Ventiladors i per finalitzar l'actuació es va executar l'Escala de 8 amb 4 puntes. Val a dir que es van portar a terme el màxim de figures possibles i es van estrenar falconers en posicions noves, seguint la dinàmica de tot l'any.

Així doncs, els Falcons de Barcelona vam realitzar una actuació prou lluïda tot i ser una actuació amb menys quorum de l'habitual degut els dies festius. D'aquesta manera es confirma el bon estat de forma de la colla un parell de setmanes abans d'encarar la Diada de la Colla del dia 25 d'octubre, on esperem mantenir el mateix nivell i fer una actuació de màxims afrontant els nostres reptes.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política