Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Jornada intensa per l'11S2015

El passat onze de setembre, Diada Nacional de Catalunya, els Falcons de Barcelona vàrem matinar per realitzar les tradicionals ofrenes florals al monument de Rafael de Casanova i al Fossar de les Moreres. A Casanova vam fer la tradicional Escala de 7 abans de fer l’ofrena que diferència d’altres anys es van realitzar dues columnes de tres (Pilars de 3) per arribar al capdamunt de l‘estructura, donat que el pes de la composició floral ho requeria.

Sobre les 11h arribàvem al Born per fer la segona ofrena del dia. Un cop situats al Fossar de les Moreres vam aixecar 5 Piràmides de 3 i just abans de deixar el nostre ram, els nostres músics van entonar Els Segadors mentre la colla executava la figura Les 4 Barres tal i com l’ocasió ho demanava.

Una estona més tard, cap a quarts de dues, actuàvem a La Llagosta on celebraven la seva Festa Major i hi vam dur figures com la Serra de 6 puntes amb 2 Pilars de 3 al mig, la Pira 5x5 amb noves incorporacions, dues Piràmides de 4 i una Piràmide de 3 simultànies, un Avet de 8 amb dos mini-avets, 2 Vols de 4 i 1 Vol de 3 simultanis i l’Escala de 8.

Per acabar l’intens dia, els Falcons de Barcelona vam assistir a la Via Lliure de la Meridiana. Ubicats al tram 83 vam oferir un petit tast de figures per amenitzar l’espera de l’acte oficial.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política