Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Festa Major a Sentmenat

2015 09 06 Sentmenat2Aquest diumenge els Falcons de Barcelona hem actuat a la Festa Major de Sentmenat, iniciant així el segon tram de temporada. D’aquesta manera hem començat a posar en marxa les màquines després d’unes merescudes vacances.

Al voltant de les 11:30 del migdia juntament  amb la colla gegantera de Sant Llorenç de Savall i els Geganters i Grallers amfitrions hem sortit des de la plaça de l’església en cercavila amb els nostres habituals pilars de tres caminats, no gaire més tard hem entrat a plaça amb l’escala caminada per oferir al poble l’actuació preparada, de la que podem destacar: el vol de 5, l’escala de 8 i la serra de 6 puntes amb 2 pilars al mig.

Per acabar els músics de les tres colles han tocat la Polca d’Ours i la gent del poble ha sortit a ballar, la festa ha acabat amb un ambient de rauxa i festivitat. 

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política