Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Festes de Plaça Nova: última Festa Catalana falconera

Cada any per Sant Roc, la Plaça Nova de Barcelona celebra la seva Festa Major i amb la d’enguany ja porten 426 anys celebrant-la. Dissabte 15 d’agost i dins del marc de la FM de PN vam participar en l’última Festa Catalana falconera de la temporada acompanyats del Ball de Gitanes de Mataró i els Falcons de Vilanova i la Geltrú.

El Ball de Gitanes van actuar primer i un cop acabat el seu repertori de danses va ser el torn dels Falcons.

L’entrada a la plaça, feta simultàniament amb els Falcons de Vilanova, la vam fer amb 4 Pilars de 2 seguits de l’Escala Caminada. L’estructura de l’actuació va ser la mateixa que en les anteriors edicions; 3 rondes alternades de 2 figures, tot i que aquesta vegada teníem l’amenaça d’uns núvols que volien descarregar.

En el nostre cas, la primera ronda la vam començar amb la Serra de 6 puntes amb Pilar de 3 al mig i la Pira 5x4 amb 2 Pires 2x1 simultànies. A la segona ronda vam dur 3 Planxes i el Vol de 4 coronat amb 2 Vols de 3 simultanis. Les figures que vam fer a la tercera ronda van ser 2 Piràmides de 4 amb 1 Piràmide de 3 i l’Escala de 7 amb 2 Puntes.

La pluja va començar durant la tercera  ronda que vam poder finalitzar ambdues colles, però malauradament no va permetre que féssim l’Escala de germanor que acostumem a fer en acabar les actuacions.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política