Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

APLEC Internacional - Torí 2015

2015 08 Tori2.jpgEnguany hem tornat a participar a l’APLEC Internacional que organitza ADIFOLK anualment per promoure la cultura i folklore català a les principals ciutats europees.

Divendres 7/08 va ser l’espectacle inaugural al Teatre Carignano. La nostra aportació va ser la figura de les Planxes, acompanyades musicalment pels nostres músics i els Ministrers del Sabre, on les enxanetes duien uns brots de raïm que van fer baixar i la colla va recollir simbolitzant la verema.

Dissabte 8/08 al matí vam compartir la Plaça San Carlo amb les colles sardanistes Xàldiga i Dolç Infern, acompanyades per la Cobla Camps, on va manar fent les figures entre sardana i sardana. A la tarda es va fer l’entrega de records amb la presencia dels nostres president, vici-president i una enxaneta. Al vespre havia de ser el torn de l’espectacle que portava per títol “La lluna i el sol, La Dora i el Po” però la pluja va fer que ens aixopluguéssim sota els porxos de la Piazza San Carlo i féssim 4 o 5 figures mentre els altres balls també anaven fent les seves actuacions. Malgrat que tot va ser de manera improvisada, el resultat va ser molt xulo.

Diumenge 9/08 a la tarda els músics de la colla van participar en una petita cercavila per la Plaça San Carlo a ritme de Toc d’Inici. Al finalitzar la cercavila, a dalt de l’escenari vam fer la Serra, la Pira 5x4 i l’Avet de 8. Al vespre va ser l’espectacle de comiat que portava per títol “Eridamus” i que també es va fer a la Piazza San Carlo. En aquesta ocasió la plaça va veure l’Escala de 8 mentre actuava simultàniament la Moixiganga de Sitges. Per cloure finalment l’acte es va fer un Tirabol, moment en què vam fer la figura creada per nosaltres anomenada Les 4 Barres.

Ja per acabar només ens queda agrair a ADIFOLK tant la organització duta a la capital del Piamont com el disseny dels espectacles i desitjar que vulguin tenir la nostra participació en futures ocasions.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política