Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

Els Falcons de Barcelona viatgen a Bèlgica

Entre dijous 23 i divendres 24 de juliol, uns 70 membres de la colla vam desplaçar-nos en avió fins a Brussel·les per actuar a l’Sfinks Mixed Festival; un festival de músiques del món que se celebra anualment a Boechout (Anvers) i que per primera vegada també hi actuava una colla de Falcons.

En total vam fer fins a 7 actuacions i 64 figures en tan sols 3 dies. El divendres 24, quan encara no estava la colla al complert, vam haver de fer les 3 primeres actuacions. Dissabte, ja amb tots els components que vam desplaçar-nos fins a Bèlgica, vam fer les 3 següents; i diumenge al matí vam fer la setena actuació abans de marxar cap a terres catalanes.

Ja fa dues setmanes que vam fer la millor actuació de la nostra història a la XIV Trobada de Colles de Falcons i amb aquestes actuacions hem demostrat a Europa que no hem afluixat i que tenim present que en poc més d’un mes tenim la 2a cita important de cada any: La Mercè. Una oportunitat per igualar, i fins i tot superar, el que vam fer a Vilafranca l’11 de juliol.

No podíem esperar menys de les nostres falconeres i falconers en aquest intens viatge, ja que de les 64 figures fetes en destaquem les següents: l’Avet de 8 i els 3 Avets de 7, les 15 Planxes, les 3 Serres de 8 puntes amb 2 Pilars de 3 al mig, el Vol de 5, els 2 Vols de 4 coronats simultanis, les 3 Piràmides de 4 i les 5 Piràmides de 3 que vam fer acompanyant una de les Piràmides de 4, la Pira 5x5 i les 4 Pires 5x4 (dues d’elles simultànies), les 4 Escales de 8 i l’Escala de 9.

Per acabar, volem agrair per una banda l’organització del festival per l’acollida que vam tenir; així com, també, el tracte que vam rebre entre actuació i actuació. I per l’altra banda agrair l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i la Generalitat de Catalunya la seva col·laboració en aquesta experiència tan gratificant.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política