Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

IV Festa Catalana falconera a la Catedral

2015 07 04 Festa CatalanaEl passat 18 de juliol vam tornar a actuar davant la Catedral de Barcelona amb motiu de la Festa Catalana, celebrada cada dissabte durant els mesos d’estiu.

Aquesta vegada vam estar acompanyats pels Falcons de Piera i els gegants petits de Sant Pere de les Puel·les.

L’actuació va tenir la mateixa dinàmica que les anteriors edicions: entrada de presentació i 3 rondes amb 2 figures en cada ronda. Així doncs, vam entrar amb 4 Pilars de 2 seguits de l’Escala Caminada i un cop col·locats a lloc vam prosseguir amb les dues primeres figures; la Serra de 8 puntes i la Pira 5x4 (amb nous canvis a l’alineació) acompanyada de 2 Pires. En segona ronda vam portar la Piràmide drets de 4 amb tres Piràmides de 3 i el Vol de 4 amb quatre Vols de 3. Les figures que vam fer a l’última ronda van ser per una banda, tres Planxes amb 1 Ventilador, i per l’altra banda l’Escala de 7 amb 4 puntes. Unes figures, que malgrat la falta d’assistència, van poder estar al màxim i executar-se amb gran solvència. Com de costum, per tancar l’actuació ens vam ajuntar les dues colles falconeres per fer una Escala conjunta (en aquest cas de 7) i una posterior foto de germanor.

Després de la jornada vam parlar amb la Marta Alonso perquè ens expliqués la seva experiència fent per primera vegada un pilar de tres a les planxes. Tot i haver fet ja un pilar de tres en una actuació fa gairebé 2 anys a la Barceloneta ens explica que s’ha sentit molt il·lusionada quan li han dit prèviament a l’actuació i està molt contenta d’haver-se estrenat en aquesta posició.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política