Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

14a Trobada de colles de Falcons a Vilafranca del Penedès

XIV Trobada Falcons3

Dissabte passat a Vilafranca del Penedès va tenir lloc la 14a Trobada Nacional de Falcons, la nostra colla va portar a plaça la millor actuació de la història demostrant un cop més el bon estat de salut dels Falcons de Barcelona.

Aquesta festa va estar emmarcada amb els actes que s’estan portant a terme durant el 2015 a Vilafranca del Penedès com a Capital de Cultura Catalana, contribuint a ampliar la difusió, l’ús i el prestigi social de la llengua i la cultura.

La diada va començar a les 17h reunint totes les colles al monument dels Falcons per fer una fotografia conjunta. Des d’allà es va començar la cercavila per tota la Rambla de Sant Francesc, encapçalats per Falcons de Barcelona on vam portar a terme la Serra de 8 puntes amb 2 Pilars de 3 al mig, 2 pires 5x4 simultànies fetes per primera vegada, 4 planxes i 2 ventiladors, una escala caminada, 2 vols de 4 coronats i un vol de 4 simultanis i històrics a la colla; i 2 piràmides de 4 amb 3 piràmides de 3. De camí cap a la plaça de la Vila vam poder fer un avet de 8 acompanyats de dos de 4.

Amb 4 pilars de 3 i 7 pilars de 2 vam ser el primers en entrar a plaça, impacients per lluir-nos amb els plats forts del dia vam anar veient com entraven totes les colles a la Plaça de la Vila, i quan hi vam ser tots van començar les 4 rondes.

Totes les colles van esforçar-se per portar el seu millor repertori i fer una gran actuació, nosaltres vam començar amb el vol de 5 acompanyat per dos vols de 3 i 2 vols de 2 coronats, vam seguir amb la pira 5x5 i dues pires 3x2 simultànies i la tripira 4x4 amb puntes. Pier concloure la diada vam fer una ronda conjunta on totes les colles van fer la seva millor escala, nosaltres vam fer una escala de 9, la més matinera de la nostra història.

En acabar, vam anar un sopar totes les colles juntes i finalment vam gaudir d’un concert a l'aire lliure del grup local Miaú i la Dj Neus González, en el qual va regnar un ambient molt festiu i amigable entre les colles.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política