Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Please select your page

3er Aniversari dels Falcons de Capellades

2015 06 27 3er Aniversari Falcons CapelladesDissabte 27 de juny, al matí, vam anar a Capellades per a celebrar el 3r aniversari dels Falcons de Capellades. Un dia ben assolellat i calorós que va deixar grans figures per part de les 2 colles: Capellades duia per primera vegada l’Escala de 8 i 2 Pilars de 3 a la Serra i nosaltres vam seguir amb les rotacions en diverses figures i vam estrenar el primer Ventall de 3 de la temporada.

A les 12h, les 2 colles vam dirigir-nos des del lloc de trobada fins a la plaça de Catalunya per a fer l’actuació. Aquesta va consistir en 2 torns de 3 figures per a cada colla, intercalats.

Les 3 figures del primer torn van ser la Serra de 6 puntes amb Pilar de 3 al mig, la Pira 5x4 i 2 Piràmides de 4 i una Piràmide de 3 simultànies. Després de les 3 primeres figures dels capelladins va arribar el nostre 2n torn, en el qual vam fer el Vol de 4 coronat amb 2 Vols de 4 simultanis, 3 Planxes i l’Escala de 8.

En acabar el 2n torn dels de Capellades hem fet una cercavila on hem fet Quàdrigues, Pilars de 3 caminats, una Tripira 4x4 amb puntes, 2 Avets de 6 simultanis i el 1r Ventall de 3 de la temporada.

La cercavila la vam acabar davant del Molí paperer (Museu del paper) on vam fer una Escala de 8 conjunta que posava punt i final a l’actuació i donava pas al dinar de germanor que ens van oferir els amfitrions amb festa inclosa!

En aquesta ocasió hem parlat 3 membres: amb el Lavan, l’Ivan Sancho i la Mercè Monell.

Amb el suport de

AYUNTAMEN         GENERALITAT        DIPUTACION        CULTURA       LA CASA         FECPTBV2           FEDERACION

Atenció! Aquest lloc utilitza cookies, per recopilar informació estadística sobre la navegació. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta l'ús de cookies. Veure política